Carina Randløv: Farvel uden tak

Deltag i konkurrence: Billetter til premiere af FARVEL UDEN TAK

Premieren til Carina Randløvs film Farvel uden tak finder sted i forbindelse med CPH DOX-festivalen i Dagmar Teatret den 16. marts kl. 19.00

Perspektiv på Alder har købt en række billetter, som vi trækker lod om blandt konkurrencedeltagere, som tilmelder sig konkurrencen nedenfor. Vi kontakter vinderne af konkurrencen mandag den 13. marts kl. 8.00 via e-mail og informerer om de praktiske detaljer.

Link til info om filmen

Om filmen Farvel uden tak (Thanks for your service)

En hjertevarm og levende, dansk film om et kapitel i livet, som alle kommer til at skulle forholde sig til før eller siden: Overgangen fra arbejdslivet til tilværelsen som pensionist.

Da instruktør Carina Randløvs far gik på pension var det uden trompetfanfare. Faktisk var han økonomisk på røven og fik intet farvel og tak på vejen ud. At gå pension er ellers en enorm ændring i ens liv, identitet og selvopfattelse – og det er netop de tre ting, Randløv sætter sig for at undersøge. Fra en varm, antropologisk vinkel taler hun med et stort persongalleri af almindelige mennesker om deres oplevelse af overgangen til en tilværelse som pensionist. Og hvis der er én ting, som alle er enige om, så er det at anerkendelse vejer tungere end kolde kontanter. Og når netop anerkendelse ikke koster nogen noget, hvorfor er den så egentlig så svær at give videre?

Jeg tilmelder mig konkurrencen

Dit mobilnummer vil kun blive til at kontakte dig via SMS, hvis du vinder konkurrencen