Hør om vores tanker og idéer. Din mulighed for at påvirke, hvad vi skal arbejde på.

Det seneste år har vi hos Perspektiv på Alder gået til møder, deltaget i debatten og fået en mængde input fra en masse mennesker omkring livet efter de 50 år. Vi startede egentligt vores arbejde, fordi vi gerne ville ændre på virksomhedernes mulighed for at spørge om alder ifm. jobsøgning. Dette bliver nu ophøjet til lov – og så er vores arbejde i Perspektiv på Alder måske færdigt?

Men i processen med at ændre på loven, har vi også fået indsigter og viden om, hvad der sker, når mennesker nu kan blive 100 år – og vi har diskuteret, hvordan man kan indrette livet og vilkårene i livet bedre, sådan at man får mere ud af de 20-30 år, som vi nu har fået foræret.

Ved vores møder har vi talt om mulighederne med det lange liv, vi har talt om aldersdiskrimination, vi har talt om generationer, vi har talt om, hvad vi mener om udtrykket “senior”, vi har talt om udvikling. 

Vi har i teamet bag Perspektiv på Alder masser af idéer

  • Men hvad synes du, vi skal tale om? 
  • Hvad synes du, Perspektiv på Alder skal have/tage fokus på?
  • Hvordan skal vi gøre det? Skal vi etablere en medlemsvirksomhed?
  • Hvad skal der til, at du vil være medlem?
Udvikling

Kom og vær med i samtalen

Vi har planlagt flere Teamsmøder i løbet af april.

Du kan deltage på følgende tidspunkter:

A. 7. april, kl. 18.00-19.00

B. 10. april, kl. 13.00-14.00 (aflyst)

C. 10. april, kl. 17.00-18.00 (aflyst)

D. 19. april kl. 17.00-18.00

Der er max deltagerantal på 20 mennesker, men hvis vi ser, at folk er meget interesserede i at deltage, lægger vi flere arrangementer ud samme dag.

Udvikling